top of page

Over ons

Ydwine

Eigenaar Cocoon

Thema's die in mijn leven centraal staan, zijn bewustwording, zingeving en aan het roer van je eigen leven staan.
Met heel veel plezier en toewijding begeleid ik daarom mensen bij de herprogrammering van hun onbewuste patronen (middels PSYCH-K®)
en bij een unieke soundhealing sessie in de Harmonic Egg® / Ellipse®. 

EggYd.jpg
Bronnen die mij inspireren:


John Stuart Reid, Caroline Cory, Karen Hamaker-Zondag,

Jan Bommerez, 
Vera Helleman, Maarten Oversier,
Willem Glaudemans, Marcel Messing, Juno Burger, PSYCH-K®,
Joe Dispenza, The Wanderer,
Gabor Maté,
Robert Bridgeman, Henk Franssen, EFT, Germaanse Geneeskunde
, Bonnie Bessem, Lynne McTaggart, TRE, Ecstatic Dance, lichaamswerk,
Qi Gong,  Breathwork

Gail Platform.jpg

Gail

Ontwikkelaar Harmonic Egg® / Ellipse®

Gail Lynn (USA) ontdekte rond 2007 het positieve effect van geluid- en lichttherapie nadat ze na een aantal sessies enorm opknapte van een ernstige stressstoornis. Zo ontstond haar fascinatie voor geluid en lichttherapie. Met een brede achtergrond als  ondernemer en ingenieur, wist Gail dat de geluid- en lichttherapie die ze had ervaren, verbeterd kon worden.
In 2010 opende ze in Denver (USA) haar eerste centrum voor geluid- en lichttherapie met de oudere technologie. In de jaren die volgden, volgde ze talloze studies en verdiepte zich tot in detail in onderwerpen als bio-resonantiefrequenties, heilige geometrie, heliotherapie, chromotherapie en veel meer.

 

Gail ontwikkelde uiteindelijk de houten cabine met de perfecte combinatie van verhoudingen, materialen en vormen om de resonantie te versterken. In samenwerking met professionele muzikanten en licht - en geluidstechnici, werden muziekstukken gecreëerd en speciaal ontworpen om de akoestiek van de eivorm te benutten. 

In 2020 werd het patent gegeven op de Harmonic Egg® / Ellipse®. Momenteel zijn er wereldwijd ca. 150 Harmonic Egg® / Ellipse® locaties te vinden. 

bottom of page