top of page
Green Eye Shadow

Mijn achtergrond

Ik begon ooit aan de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Nijmegen vanuit de wens 'mensen te gaan helpen'. Al gauw bleek dat die studie en ik geen match waren en koos ik er dan maar voor om de zakelijke wereld in te gaan.

Ineens omgekiept

Begin 20 was ik nog maar, en alle verantwoordelijkheden in mijn eerste, vrij hectische baan had ik naar me toe getrokken. Ik was onvervangbaar; ik wist het zéker! Alles zou instorten als ik er niet was, dus ik moest en zou 24/7 bereikbaar zijn en alles oplossen. Ok; dat ging dus mis en ineens kiepte ik om. Het duurde gelukkig maar een week, maar ik moest al huilen als ik eraan dacht dat ik moest gaan koken. Ik was opgebrand. Begin 20 en opgebrand.
Wat ik daar van geleerd heb? Niemand is onvervangbaar en voortdurende stress en druk op je schouders, laat uiteindelijk iedereen omkiepen. Over je grenzen laten gaan, niet naar je lichaam luisteren, doordenderen en oogkleppen op: het brandt je op. Altijd. 

Onbenut potentieel

Inmiddels verdiep ik me al jaren in traumawerk, pyschosomatiek, de kracht van gedachten en belemmerende overtuigingen. Er zit zoveel onbenut potentieel in ons, mensen hebben geen idee!!! Dit is precies de drijvende kracht die mij op het pad van bewustzijnsontwikkeling heeft gebracht; ik moet en zal uitzoeken wat er nog meer mogelijk is!

Nieuwe keuzes

Vanuit het inzicht dat iemand verantwoordelijkheid over zijn eigen leven mag (en op een gegeven moment moet) nemen, kwam het concept 'hulpverlening' vele jaren later opnieuw, maar op een heel andere manier in mijn leven. Ik help mensen nu in te laten zien hoe krachtig en waardevol ze zijn, en hoezeer ze mogen houden van zichzelf en het leven dat in essentie zo mooi is. Nieuwe keuzes maken door jezelf iets te gunnen, door lief te zijn voor jezelf, je grenzen aan te geven, en keuzes te maken vanuit je zielenroep, in plaats van vanuit je hoofd. Aandacht op wat je wél wilt, en niet meer op wat je niet wilt. Bij mij in de studio staan deze thema's uiteraard centraal! 

Niet zweverig!?

Wat ik heel belangrijk vind, is dat deze vorm van zelfzorg en ontspanning toegankelijk is. Het is niet zweverig om te ontspannen en naar muziek te luisteren, toch? Mooi, dan is een soundhealing sessie in een ei dus ook heel normaal :-)

Ydwine

Eigenaar Cocoon

Thema's die in mijn leven centraal staan, zijn bewustwording, zingeving en aan het roer van je eigen leven staan.
Met heel veel plezier en toewijding begeleid ik daarom mensen bij de herprogrammering van hun onbewuste patronen (middels PSYCH-K®)
en bij een unieke soundhealing sessie in de Harmonic Egg Ellipse. 

EggYd.jpg
Bronnen die mij inspireren:


John Stuart Reid, Caroline Cory, Karen Hamaker-Zondag,

Jan Bommerez, 
Maarten Oversier, Willem Glaudemans, Marcel Messing,
Juno Burger, PSYCH-K®,
Joe Dispenza, The Wanderer,
Gabor Maté,
David Ghiyam (Kabbalah),
Robert Bridgeman, Henk Franssen, EFT, Bonnie Bessem, Lynne McTaggart, TRE, Ecstatic Dance, lichaamswerk, 
Qi Gong, Breathwork

Gail Platform.jpg

Gail

Ontwikkelaar Harmonic Egg Ellipse

Gail Lynn (USA) ontdekte rond 2007 het positieve effect van geluid- en lichttherapie nadat ze na een aantal sessies enorm opknapte van een ernstige stressstoornis. Zo ontstond haar fascinatie voor geluid en lichttherapie. Met een brede achtergrond als  ondernemer en ingenieur, wist Gail dat de geluid- en lichttherapie die ze had ervaren, verbeterd kon worden.
In 2010 opende ze in Denver (USA) haar eerste centrum voor geluid- en lichttherapie met de oudere technologie. In de jaren die volgden, volgde ze talloze studies en verdiepte zich tot in detail in onderwerpen als bio-resonantiefrequenties, heilige geometrie, heliotherapie, chromotherapie en veel meer.

 

Gail ontwikkelde uiteindelijk de houten cabine met de perfecte combinatie van verhoudingen, materialen en vormen om de resonantie te versterken. In samenwerking met professionele muzikanten en licht - en geluidstechnici, werden muziekstukken gecreëerd en speciaal ontworpen om de akoestiek van de eivorm te benutten. 

In 2020 werd het patent gegeven op de Harmonic Egg Ellipse. Momenteel zijn er wereldwijd ca. 150 Harmonic Egg Ellipse locaties te vinden. 

bottom of page