top of page
kleurrijk Abstract

Harmonic Egg Ellipse

Soundhealing en lichttherapie

De Harmonic Egg Ellipse is geheel van hout gemaakt en is ontworpen om de ideale omstandigheden te creëren voor het lichaam om in diepe ontspanning en harmonie te komen.

Harmonic Egg Ellipse is een 100% natuurlijke, houten cabine. Geen plastic, geen software, geen wifi en geen bluetooth. Deze natuurlijk vorm van energietherapie wordt vooral in de Verenigde Staten en Canada al volop gebruikt om welzijn, genezing en diepe ontspanning te bevorderen. De Harmonic Egg Ellipse genereert bioactieve energievelden die een vitaal klimaat creëren in het lichaam. Door deze natuurlijke omstandigheden vinden diverse processen plaats die de  gezondheid verbeteren. Dat leidt o.a. tot verbetering van het immuunsysteem, verlichting van pijn, ontgiften van het lichaam, regenereren van cellen en verbeteren van mentale gesteldheid.

Naarmate de energietrilling in de cabine hoger wordt, komt er verbinding met het autonome zenuwstelsel. Doordat het autonome zenuwstelsel diep wordt gekalmeerd, kan het zelfhelend vermogen haar werk doen waardoor lichaam, geest en ziel helen (weer heel worden).

Iedere soundhealing sessie is maatwerk en wordt afgestemd op de individuele behoefte. Iedere sessie is uniek en wordt door iedereen anders ervaren. Dat een sessie diepe ontspanning oplevert, staat in ieder geval vast!

Wanneer aanbevolen?

Een sessie in de Harmonic Egg Ellipse is veilig en krachtig voor iedereen; jong, oud en ongeboren! Een greep uit de situaties waarbij
Harmonic Egg Ellipse sessies zeer ondersteunend zijn;

Papieren kunst

Chronische stress

Kleurrijke kraters

(Acute) blessures

Metalen glazen object

Moeite bij prikkelverwerking

Bewustwording

Blauwe metalen kraters

Mentale klachten

Moderne abstracte structuur

Trauma helen

Image by Sigmund

Alles is frequentie

Het gebruik van licht- en geluidfrequenties en heilige geometrie is al heel oud. Deze vorm van energietherapie wordt al eeuwenlang ingezet voor het bevorderen van heling en welzijn, onder andere door de Egyptenaren. De unieke combinatie van de vibraties en frequenties van licht (kleur), geluid (muziek) en bewuste intentie in de geometrische cabine van het Harmonic Egg Ellipse stimuleert het natuurlijke zelfhelend vermogen van lichaam, geest en ziel om zichzelf in harmonie te brengen en te herstellen.


Trillingsfrequenties van geluid en kleuren komen het lichaam binnen via het centrale zenuwstelsel, botten, spieren en zelfs via de huidreceptoren van ons lichaam. Vanuit de harmonie die tijdens een sessie ontstaat, kalmeert het lichaam en wordt het in staat gesteld te herstellen. Sessies in de Harmonic Egg Ellipse realiseren op een natuurlijke manier dat stress wordt losgelaten, slaap verbetert en het systeem dusdanig tot rust komt, dat verstoringen afnemen en verdwijnen. Regelmatig geven klanten aan een vorm van verruimd bewustzijn te ervaren en van chronische klachten af te zijn. 

Boek een kennismakingssessie

Harmonic Egg Intro
Amazing Resonance Experiment!
The hidden messages in water!
bottom of page