top of page

Analemma (coherent)water voor optimale cellen


De cellen van ons lichaam bestaan voor 99% uit H2O-moleculen (in volume of aantal).

Goed en gezond water drinken is dus van levensbelang!

Er zijn al veel waterzuiveringssystemen die kraanwater zuiveren, filteren, etc. Voeg daar nu het effect van de Analemma waterstick aan toe, en je hebt het meest perfecte water dat je je kunt voorstellen!Gestructureerd water met de Analemma stick

De Analemma waterstaaf is een stick van kwarts, gevuld met een unieke coherente waterkwaliteit die water en andere (koude) vloeistoffen coherent maakt. Het water in de Analemma stick is volgens een natuurlijk proces geordend en in coherente staat gebracht.

Gebruik code cocoon10 en ontvang 10% korting op de Analemma stick. Klik hier om direct te bestellen.


In water bewegen H2O-moleculen op een chaotische en onregelmatige manier. De informerende invloed van de Analemma staaf verandert de toestand van water door de H2O-moleculen te herschikken in een vloeibaar kristallijne structuur. Deze structuur is blijvend. De stabiliteit van de kristallijne structuur heeft een verrassend groot effect op levende wezens. Omdat water in staat is om ander water te informeren, creëert de informatie uit de Analemma stick de coherente structuur van de watermoleculen in het water. Dat water informeert vervolgens het water dat in jouw lichaam zit en hierdoor ontstaat optimale ordening in en rond alle cellen.


Jarenlang hebben de ontwikkelaars Eric Laarakker, Dolf Zantinge en een team wetenschappers onderzoek gedaan naar de structuur van water. Het is hen gelukt om de structuur van de moleculen in water te veranderen naar coherent.

Analemma is de waterstick die gewoon kraanwater transformeert in volledig spectrum, coherent water.
Gebruik code cocoon10 en ontvang 10% korting op de Analemma stick. Klik hier om direct te bestellen.


Onderzoek en meer informatie

Lees hier het GlycanAge onderzoek dat is uitgevoerd

Lees hier het rapport van 78 pagina's dat in januari 2023 uit is gebracht.

Lees hier over de helende kracht van water in onderstaande artikel gepubliceerd in Mantra, september 2022


Verjonging door Analemma

GlycanAge is een uiterst nauwkeurige gezondheidstest. Het is de meest nauwkeurige test die beschikbaar is op het gebied van biologische leeftijd en welzijn. GlycanAge is wereldleider in glyco-wetenschap. Hun bekroonde wetenschappers lopen voorop in de biochemie en moleculaire biologie. Al meer dan 20 jaar bestuderen ze alles rondom veroudering en publiceren hun bevindingen in meer dan 120 wetenschappelijke tijdschriften. Het team van Analemma werkte samen met GlycanAge om de impact van Analemma-water op de menselijke gezondheid te testen. In de studie consumeerden de deelnemers drie maanden lang water dat door Analemma behandeld was. Het resultaat was verbluffend; bij nagenoeg alle deelnemers werd een verjonging van de biologische leeftijd gemeten tussen de 1 en 12 jaar. Op cellulair niveau werd hun hele systeem nieuw leven ingeblazen!


Lees hier het onderzoeksrapport.


Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page